Skip to main content
search

Bezoek en contact

Oijnk! Alles van het varken winkeltje
Kalverstraat 13A
5461JL  Veghel
Openingstijden: di t/m do 10.00-17.30 uur. Vrijdag 9.00-17.30 uur en zaterdag 9.00-17.00 uur.

Website: https://www.oijnk.nl/
E-mail: info@oijnk.nl
Facebook: @Oijnk

Een kijkje in de winkel

Bedrijf

Oijnk! is een winkel waar alle producten worden verkocht die gemaakt zijn met iets van het varken erin verwerkt. Niet alleen vlees maar ook, snoep (gellatine), verzorgingsproducten (vet), lijm, verf en porselein (botten) en borstels (haren). De basis hiervan is het boek PIG05049 van Christien Meindertsma. (vanaf april ook in ons assortiment!)

Naast deze artikelen ook tal van leuke varkens gerelateerde varkensproducten zoals spaarpotten, gadgets en kinderspullen.

Workshops

Ook voor varkensgerelateerde workshops kunt u terecht bij Oijnk!, denk daarbij aan uitbenen, worst of paté maken, varkensschilderen en snoepjesmaken. Ook zijn scholen en andere groepen welkom voor een educatief bijeenkomst over al de facetten van de varkenshouderij.

Tijdens de workshops, maar eventueel ook tijdens normaal winkelbezoek, nemen we bij Oijnk! graag de tijd om uitleg te geven over de unieke rol van het varken in onze samenleving. Laat u verassen door de veelzijdigheid en de onmisbare rol van het varken voor onze hedendaagse maatschappij!

Close Menu