Skip to main content
search

Weekend van het Varken 2023 geslaagd

Het varken, de koning van de kringloop (de Telegraaf)
De Telegraaf; ‘Het varken, koning van de kringloop’

Het Weekend van het Varken kon vorige week rekenen op zo’n 8.000 bezoekers. Negen varkensbedrijven stelden hun bedrijven open voor publiek. Het Weekend van het Varken wordt gecoördineerd door The Pig Story, het PR-platform van de POV. De organisatie spreekt van een geslaagd weekend.

Verschillende media besteedden uitgebreid aandacht aan het Weekend van het Varken. In Telegraaf stond bijvoorbeeld een paginagroot artikel over de ‘Koning van de kringloop’ (zie afbeelding). Meer varkenshouders meldden zich bij de deelnemende bedrijven, om een handje te helpen. Zo konden meer burgers te woord worden gestaan. Tijdens het weekend vonden vele mooie gesprekken plaats met een geïnteresseerd publiek.

Weekend in 2024

In 2024 vindt het Weekend van het Varken plaats op 14 en 15 september. Overweegt u om ook deel te nemen? Laat het weten aan coördinator Pleun Leeijen (pleijen@pov.nl). Pleun vertelt u graag over de mogelijkheden en welke hulp vanuit The Pig Story kan worden geboden.

Weekend van het varken 2023

Op zaterdag 9 en zondag 10 september tijdens het Weekend van het Varken kan iedereen bij 10 varkensbedrijven in heel Nederland varkens komen kijken en er zelf ontdekken hoe het is om in deze tijd varkenshouder te zijn.

Bovendien is er van alles te zien en te beleven op de boerenerven en natuurlijk valt er ook het één en ander te proeven.

Kom ons bezoeken op één van de onderstaande locaties

Neem een kijkje in de stal en zie wat er speelt in de Nederlandse Varkenshouderij

Bent u Varkenshouder, en wilt u meedoen?

Weekend van het varken

Overweegt u deelname aan het Weekend van het Varken? Neem dan contact op met organisator Pleun Leeyen (pleeijen@pov.nl). Voor alle vragen en informatie kunt u bij Pleun terecht. Het Weekend van het Varken vindt plaats op 9 en 10 september 2023.

Close Menu