Skip to main content
search

Bezoek en contact

Familie Geijsel
Schansweg 16
9343TE Een-West
0651899303
Info@geijselvarkens.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn Tom en Marlieke Geijsel en samen met onze drie zonen Naud, Giel en Tijn wonen wij op ons varkensbedrijf in het Drentse Een West, vlakbij het drie provinciën punt met Groningen en Friesland. Bij ons worden de biggetjes geboren.

Vleesverkoop

Wij zijn gestart met het verkopen van eigen varkensvlees, omdat varkens (boeren) vaak negatief in de media verschijnen. Ik wilde graag in contact komen met mensen door ons verhaal te vertellen. Het  cirkeltje is rond, van zaadje tot karbonaadje. Ze worden bij ons geboren en een aantal varkens houden we tot vleesvarken, die we vervolgens in de onze winkel verkopen!

Mensen weten waar hun vlees vandaan komt en als er vragen zijn beantwoorden we die graag!

We kiezen met zorg de varkens uit die we gebruiken voor de vleesverkoop. We brengen de varkens zelf naar het slachthuis, hier verpakken we het een aantal dagen later en plakken we de etiketten erop. Daarna gaat het mee naar huis waar het de vriescel in gaat. Binnen een week ligt het bij ons in de vriezer en dat proef je!

Doordat we alles zelf doen, hebben we hele korte lijntjes met de slager en is het ook mogelijk om dingen die niet op de bestellijst staan te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een varken voor aan het spit, ½ varken, buikspek, reuzel, lever, wangen enz.

Dus heeft u wensen laat het ons weten, dan kijken we wat mogelijk is.

Bestellen:

De bestellijst is te vinden op facebook (geijsel varkens)  of op de website (www.geijselvarkens.nl).

We hebben geen openingstijden, bestellen kan via bellen of app (06-51899303). Samen word er een geschikt tijdstip afgesproken wanneer de bestelling gehaald kan worden. Vrijblijvend langskomen om te kijken wat we allemaal verkopen kan ook op afspraak.

Close Menu