Skip to main content
search
nieuwsbrief

Welkom bij de familie van The Pig Story! Op dit platform kom je alles te weten over de varkenshouderij. Deze keer vertellen we over het thema boerderijeducatie wat bij The Pig Story centraal staat in de maanden april en mei. Daarnaast vertellen we je ook over het volgende thema ‘Bezoek de boer’! Ook laten we je de verhalen van Trotse Varkenshouders lezen en laten we het nieuwe promotiemateriaal zien.

Wist je dat? – Thema Boerderijeducatie

In de maanden april en mei staat het thema Boerderijeducatie bij The Pig Story centraal. Tijdens dit thema willen we de mogelijkheden rondom boerderijeducatie laten zien.
Boerderijeducatie is een belangrijke manier om kinderen te leren over de landbouw en voedselproductie. Het kan helpen bij het vergroten van hun begrip van waar voedsel vandaan komt en hoe het wordt geproduceerd.

The Pig Story biedt verschillende soorten boerderijeducatie aan;

  • Bezoek een educatieboer bij jou in de buurt
  • Download spannende spellen om te leren over varkens
  • Download het Informatieboekje Varkenshouderij voor een spreekbeurt
  • Download onze kleurplaten
  • Download activiteiten voor in de klas
  • Laat video’s zien! En krijg antwoord op al jouw vragen.

Kortom, boerderijeducatie kan kinderen helpen gezondere voedselkeuzes te maken en een diepere waardering kunnen ontwikkelen voor de varkenssector.

Wil je de hele nieuwsbrief lezen? Schrijf je in!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

* verplicht

Kies alle manieren waarop je van The Pig Story wil horen:

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

Close Menu