Skip to main content
search

Werken met het hele gezin!

In de varkenshouderij wordt er vaak met het hele gezin samen gewerkt, zodat ook daarna de leuke dingen samen gedaan kunnen worden! Eerst de zorg voor de dieren op het bedrijf, daarna tijd om samen leuke dingen te doen.

Daarnaast zijn er in de varkenshouderij veel bedrijven die al generaties door dezelfde familie worden gerund. Vaak zijn er door de jaren heen wel veel ontwikkelingen op het bedrijf. Maar hoe speciaal is het dat kinderen op kunnen groeien op jouw werkplek! Een familiebedrijf wordt overgegeven aan de volgende generatie, dit zorgt ervoor dat ouders vaak trots zijn op hun kinderen doordat zij het familiebedrijf voortzetten. Dit is natuurlijk geen verplichting, maar de kinderen zijn trots dat ze het familiebedrijf mogen en kunnen voortzetten!

Video's Varkensvragen

We vertellen graag alles wat jij wilt weten in onze Video’s Varkensvragen! Bekijk zo thuis vanaf de bank bij de varkenshouderij in de stal en kom van alles te weten!

Bekijk alle video’s

Wie zorgt er voor de varkens?

Waar worden biggetjes geboren?

Bezoeklocaties

Wil je zelf zien hoe een varken leeft of meer te weten komen over de varkenshouderij?  Wij hebben meerdere zichtstallen, PR locaties, educatieboeren en boerderijwinkels geselecteerd.

Kom eens langs!

Close Menu