Skip to main content
search

Wat is The Pig Story?

Vind jij het ook belangrijk dat de burger meer kennis en inzicht krijgt over de varkenshouderij? Dat start bij jezelf!

In het boek over sectorpromotie van The Pig Story genaamd ‘Jouw Pig Story’ krijg je inzicht in hoe je dit kunt aanpakken. Daarnaast krijg je praktische handvaten om ermee aan de slag te gaan!

Er wordt tegenwoordig veel over de varkenshouderij verteld, maar nog niet voldoende vanuit de sector zelf. The Pig Story is in 2020 gestart met het vertellen van dit verhaal. Dit doen we samen met zo’n vijftig varkenshouders, en het is belangrijk dat we dit samen doen. Daarom willen we ook aan jou vragen om ‘Jouw Pig Story’ te vertellen!

Doe je mee?

Map ‘Jouw Pig Story’ bestellen.

The Pig Story is onderdeel van de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) en zet zich in voor sector-pr. The Pig Story wil burgers en consumenten het ware verhaal over de varkenshouderij vertellen. Er worden tegenwoordig veel aannames verspreid over de varkenshouderij die niet kloppen met de praktijk. Daar kunnen we samen wat aan doen! Doe je mee?

Promotiemateriaal bestellen

Is er een activiteit in buurt, ga je op bezoek op school, geeft je kind, buurmeisje/buurjongen een spreekbeurt over varkens, bestel dan het gratis promotiemateriaal om uit te delen!

We hebben verschillende materialen, van groot tot klein, van informatiegericht tot gewoon leuk. Bestel gerust!

Aansluiten bij The Pig Story

Wil je graag met varkenshouders in contact komen met andere varkenshouders die bezig zijn met sector pr? Wil je handvaten hebben over hoe je via social media aan de slag kan gaan om het verhaal van de varkenshouderij te vertellen? Zou je het leuk vinden om mee te denken binnen The Pig Story? Neem dan deel aan de volgende (social) media training van The Pig Story.

Close Menu