Skip to main content
search

Op een Broodje beenham trakteren is altijd goed! Het bereiden ervan duurt niet lang en toch heb je een lekkere warme lunch.

Dit recept 4 personen

Ingrediënten

  • 4 plakken beenham (iets dikker gesneden, ca. 100 g samen)
  • 1 vleestomaat
  • 25 g sla (gemengde)
  • 25 g kruidenboter
  • 4 broodjes (focaccia (voorgebakken)

Bereiding

  1. Zet de oven op 220°C.
  2. Was de tomaat en snijd deze in plakjes.
  3. Bak de broodjes in ca. 8 minuten bruin en knapperig.
  4. Snij de plakken ham iets kleiner.
  5. Smelt de kruidenboter in een pan en bak de ham in twee minuten om en om.
  6. Snij de broodjes open, verdeel de sla, leg de ham erop en garneer het plakjes tomaat.

Bron: vlees.nl

Close Menu