Skip to main content
search

Mijn naam is Kelly Hannen en ik ben 32 jaar. Wij wonen in het mooie zuiden! Limburg, Heibloem om precies te zijn. Samen met mijn gezin en schoonouders hebben we een zeugen/varkens bedrijf.

Ikzelf ben niet van boeren afkomst maar ben erin gerold door mijn man. Ik ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste dus had nog nooit een varken van dichtbij gezien, laat staan er tussen te lopen.
Ik heb dan ook geen opleidingen gedaan in veehouderij en ben blanco begonnen.

Samen met mijn schoonmoeder heb ik 5 jaar de zeugen en biggetjes verzorgd in de kraamstal.
Wat ik vooral leuk vond is de geboorte van de biggetjes en dat je bijdraagt aan dat ze een goede start krijgen. Op dit moment kom ik minder in de stal doordat ons eigen gezinnetje ook gegroeid is, en doe ik het administratief werk, want ja dat is tegenwoordig ook een hele week taak om alles bij te houden.

Verloop van bedrijf:
De opa en oma van mijn man zijn vroeger als kippen houders begonnen, na loop van tijd kregen ze zeugen erbij. Daarna hebben de vader en moeder van mijn man het bedrijf overgenomen hun hebben het samen uitgebreid. Toen is mijn man na aantal opleidingen ook mee in het bedrijf komen werken.

Sinds 2022 heeft mijn man alles overgenomen! Samen willen we dit mooie bedrijf voortzetten zodat hopelijk onze kinderen dat later samen met ons willen doen!

Close Menu